WheelReveal

De manier om je fiets weer te vinden

Mogelijkheden voor uw bedrijf

WheelReveal biedt voor uw bedrijf vele mogelijkheden. Door het gebruik van stickers, is het mogelijk om deze te laten bedrukken. Deze bedrukking kan naar uw wensen worden aangepast. Deze stickers bieden voor u een leuke manier om de aandacht te trekken. De stickers kunnen op fietsen of andere voertuigen worden geplakt, waardoor een uw logo op verschillende locaties terecht kan komen. Daarnaast is het een leuke gadget om aan te bieden op bijvoorbeeld een congres.

Wij van WheelReveal bieden naast de mogelijkheid om naar uw wensen de sticker te bedrukken, ook de mogelijkheid om in de app reclame te hebben. Deze reclame kan u zelf bepalen in overleg met ons team. Op de screenshots van de mogelijke app is te zien dat er een witte balk onderin het scherm zit. De balk kan met uw reclame worden ingevuld. De reclame wordt gelinkt aan uw stickers en zal dus alleen bij gebruikers van uw stickers in beeld komen.

Mocht u interesse hebben in onze stickers, laat het ons dan weten. Wij staan open voor een vrijblijvend gesprek om verdere details door te nemen. Neemt u gerust contact met ons op via het contactformulier of via ons mailadres: info@wheelreveal.nl

Graag gaan we met u om tafel om samen tot een mooie oplossing te komen.